Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Leppävirran kuolonkolarin uhreina iäkäs mies ja nainen – onnettomuuden syyksi epäillään yhä nukahtamista

Kotimaa
 
Henrikki Kosunen
Leppävirran Paukarlahden kolareissa loukkaantuneet on viety hoidettavaksi Kuopion yliopistolliseen sairaalaan. Heillä ei ole välitöntä hengenvaaraa, mutta he saivat murtumia ja ruhjevammoja.
Leppävirran Paukarlahden kolareissa loukkaantuneet on viety hoidettavaksi Kuopion yliopistolliseen sairaalaan. Heillä ei ole välitöntä hengenvaaraa, mutta he saivat murtumia ja ruhjevammoja. Kuva: Henrikki Kosunen

Keskiviikkona Leppävirran Paukarlahdessa kaksi kuolonuhria ja seitsemän loukkaantumista aiheuttaneen kolarisuman tapahtumat alkavat selvitä. Itä-Suomen poliisi kertoo tiedotteessaan, että onnettomuuden todistajia on päästy jututtamaan.

Poliisin mukaan valtatie 5:llä kolarien ketjun aloittanut henkilöauto ajautui vastaantulevien kaistalle ja törmäsi oikeasta kulmastaan vastaan tulleeseen autoon. Törmätty auto suistui viereiselle kaistalle ja törmäsi vastaan tulleen keulaan. Kolarisuman aloittaneen henkilöauton matka jatkui väärällä kaistalla, jolloin se kolaroi vastaan tulleen auton kanssa.

Onnettomuudessa kuoli ensimmäisen törmätyn auton takapenkillä istunut iäkäs nainen ja sen takana ajaneen auton etupenkillä istunut iäkäs mies, poliisi kertoo. Onnettomuuden uhrit ovat kaikki kotoisin Kuopion ja Mikkelin seuduilta. Muuta tietoa loukkaantuneiden taustoista ei tiedotettu.

Poliisin mukaan kaikki seitsemän ovat loukkaantuneet niin vakavasti, että heidät on viety hoitoon Kuopion yliopistolliseen sairaalaan. Sairaalasta kerrotaan, että heillä ei ole välitöntä hengenvaaraa mutta he ovat saaneet vakavia murtumia ja ruhjevammoja.

Poliisi jatkaa tutkimuksiaan siitä oletuksesta, että onnettomuusketjun aloittaneen auton kuljettaja nukahti rattiin. Tapahtumaa tutkitaan Varkauden poliisiasemalla nimikkeillä liikenneturvallisuuden vaarantaminen, kuolemantuottamus ja vammantuottamus.

Poliisi tiedottaa asiasta seuraavan kerran, kun loukkaantuneita on päästy puhuttamaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat