Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Väyrynen arvostelee keskustaa: ”Joukkue on hajoamassa”

”Kansanvallan toteutumista ajatellen nämä ratkaisut ovat pulmallisia”, Väyrynen kirjoittaa.

Kotimaa
 

Politiikan konkarin ja pitkäaikaisen keskustavaikuttajan Paavo Väyrysen mukaan keskustan ”joukkue on hajoamassa”. Väyrynen arvostelee keskustaa blogikirjoituksessaan.

Väyrynen viittaa joukkueen hajoamisesta puhuessaan puoluesihteeri Timo Laaniseen sekä kahteen varapuheenjohtajaan, Annika Saarikkoon ja Anu Vehviläiseen, jotka eivät aio jatkaa tehtävässään ensi kesän puoluekokouksen jälkeen.

Väyrysen mukaan suurin yllätys on kuitenkin se, että Matti Vanhanen jättää eduskuntaryhmän puheenjohtajan tehtävät viimeistään huhtikuun lopulla.

”Yleisesti uskottiin, että nykyinen johto valitaan Seinäjoen puoluekokouksessa uudelleen. Nyt joukkue on hajoamassa”, kirjoittaa Väyrynen.

Väyrysen mukaan ne keskustan kärkipoliitikot, jotka ratkaisivat hallitusneuvottelujen kulun ja ottivat haltuunsa hallituspolitiikan avainpaikat, ovat nyt väistymässä vastuusta.

Väyrynen ilmoitti helmikuussa perustavansa uuden Kansanpuolue-nimisen puolueen.

Hänen mukaansa Kansanpuolue ”pyrkii vaikuttamaan Suomen valtiolliseen elämään sekä suoran demokratian keinoja käyttäen että parlamentaarisen järjestelmämme kautta”.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat