Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Illassa tänään: Nordealla toistuvia palvelukatkoksia – tekniikkaa aiotaan parantaa

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Antti Aimo-Koivisto / Lehtikuva
Asiakkaiden mielestä pankin tiedottaminen on ollut häiriötapauksissa riittämätöntä.
Asiakkaiden mielestä pankin tiedottaminen on ollut häiriötapauksissa riittämätöntä. Kuva: Antti Aimo-Koivisto / Lehtikuva
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

HS Illassa kerrotaan tänään, että Nordealla on ollut vuoden alusta palvelukatkoksia keskimäärin kerran kuukaudessa. Asiakkaiden mielestä pankin tiedottaminen on ollut häiriötapauksissa riittämätöntä.

Sekä teknisiin että tiedottamisen ongelmiin on Nordean varatoimitusjohtajan Jussi Mekkosen mukaan tulossa parannus kevään kuluessa.

”Teemme sunnuntaina 22. toukokuuta suuren uudistuksen tietotekniikassa. Yksi keskustietokoneistamme vaihdetaan uuteen, ja tietoliikenteen komponentteja uudistetaan. Järjestelmän tehoa nostetaan”, hän kertoo.

HS Illassa kerrotaan myös, että autoilu muuttuu ensi maanantaista lähtien entistä hankalammaksi remontissa olevalla Kehä I:llä, verottajat lisäävät kansainvälistä tietojenvaihtoa ja että Ateneum hankki kokoelmaansa Helene Schjerfbeckin Omakuvan vuodelta 1912.

HS Illassa myös päivän muut kiinnostavimmat uutiset sekä vakiopalstat maailma kuvina, sarjakuvat ja sudoku.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat