Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Illassa tärkeimmät uutiset: Nämä uudistukset hallitus tänään esitteli

Hallitus esitteli liudan työelämän uudistuksia. Liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner aikoo vapauttaa taksilupien määrän ja -kyytien hinnoittelun.

Kotimaa
 
HS

Liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner (kesk) aikoo vapauttaa taksilupien määrän ja taksikyytien hinnoittelun. Berner kertoi asiasta tiedotustilaisuudessa maanantaina.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini tyrmää esityksen ja sanoo, ettei se edusta hallituksen kantaa.

Ministeriössä on myös valmisteltu teiden ja muiden väylien siirtämistä valtion omistamaan yhtiöön. Se voisi tietä teiden käyttäjille uusia maksuja.

Oikeus- ja työministeri Jari Lindström esitteli hallituksen kaavailemia työelämän muutoksia. Työttömyysetuudesta on määrä tehdä entistä vastikkeellisempaa ja työtön velvoitetaan jo työttömyyden alussa ottamaan vastaan myös muita kuin oman alansa töitä.

Kokonaan ammattitaitosuojaa ei kuitenkaan olla poistamassa, vaan asia harkitaan aina yksilöllisesti.

Lisäksi HS Illassa kerrotaan muun muassa, kuinka ihminen tottuu vähäiseen uneen ja alkaa sietää väsymystä, vaikka ei kannattaisi, ja kuinka suomalaiset juovat entistä vähemmän alkoholia.

Mukana myös Pekko Vehviläisen ja Elina Tanskasen kolumnit, Maailman kuvat -kooste, Fok_it ja Rip Kirby -sarjakuvat sekä päivän sudoku.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat