Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Ilta tänään: Pyörävarkaat ovat juuri nyt liikkeellä

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Katja Tähjä
Kevät herättää myös pyörävarkaat.
Kevät herättää myös pyörävarkaat. Kuva: Katja Tähjä
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Pyörävarastelukausi on kiihkeimmillään kesä–elokuussa. Silloin rikosilmoitusten määrä voi yltää Helsingissä kuukaudessa pitkälle yli 600:n. Talvikuukausina on hiljaisempaa, ilmoituksia tehdään kuukaudessa alle sata.

Viime vuonna koko Suomessa tuli poliisin tietoon yli 20 000 pyörävarkautta. HS Ilta kertoo lisää muun muassa Jopoihin kohdistuneista varkauksista.

HS Ilta kertoo myös muun muassa hallituksen esityksestä päivähoitomaksujen korottamiseksi, Ruotsin ikuisista asuntolainoista ja Mitsubishin kulutustestien vääristelystä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat