Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jäikö päivän uutiset väliin? HS Ilta kertaa kiinnostavimmat

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Se näytti kivenmurikalta, mutta se olikin viisi miljoonaa vuotta sitten eläneen norsueläimen kivettynyt luu. Se on varmistunut Suomen vanhimmaksi esihistorialliseksi löydöksi.

Suomusjärveltä Salitun kylältä löytynyt muinaismuisto oli puoli vuosisataa unohduksissa. HS Ilta kertoo lisää yllättävästä löydöstä.

HS Ilta kertoo myös muun muassa postilain uudet käänteet, aktivistien tunkeutumisesta Hanhikiven ydinvoimalatyömaalle ja työväen vappujuhlan muuttamisesta Helsingin keskustaan. Mukana on myös nuorten kultaleijonien päävalmentajan Jukka Rautakorven haastattelu.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat