Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jäivätkö päivän tärkeimmät uutiset väliin? Voit ladata HS Illan nyt

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Juhani Niiranen / HS
Edward Snowden puhui videoyhteyden välityksellä ICTExpo-tapahtumassa Messukeskuksessa Helsingissä keskiviikkona.
Edward Snowden puhui videoyhteyden välityksellä ICTExpo-tapahtumassa Messukeskuksessa Helsingissä keskiviikkona. Kuva: Juhani Niiranen / HS
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Amerikkalainen tietovuotaja Edward Snowden varoittaa Suomea internetin joukkovalvontaan liittyvistä riskeistä ja heikkouksista muistuttamalla, ettei massiivinen verkkovalvonta Yhdysvalloissakaan auttanut ehkäisemään terrori-iskuja.

Venäjältä turvapaikan saanut Snowden puhui videoyhteyden välityksellä it-ammattilaisten ICTExpo-tapahtumassa Messukeskuksessa Helsingissä keskiviikkona. HS Ilta kertoo lisää Snowdenin mielipiteistä.

Lisäksi HS Ilta kertoo tänään, että rakennuslupien käsittelyyn kuluu Helsingissä selvästi tavoitteita pidempään ja että poliisi varautuu anarkistien vapputapahtumiin Helsingissä, Turussa ja Tampereella.

HS Illassa on myös muun muassa tarjolla parhaat reseptit vapun herkkuihin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat