Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Digitaalinen Hesari uudistuu – kerro mielipiteesi

HS.fi:n etusivut uudistuvat toukokuun aikana. Kokeile uutta etusivua ja kerro mielipiteesi.

Kotimaa
 
Esa Mäkinen Helsingin Sanomat
Kirjoittaja on HS:n kehityspäällikkö. Twitter @esamakinen.

HS.fi uudistuu toukokuun aikana. Lukijat huomaavat suurimman muutoksen kaikilla digitaalisilla etusivuilla – niistä tulee entistä näyttävämpiä ja selkeämpiä kännyköissä, tableteissa ja tietokoneruuduilla. Panemme etusivun myös latautumaan aiempaa nopeammin. (Uudelle etusivulle pääset tästä.)

Mikä tärkeintä: etusivu näyttää jatkossa samanlaiselta kaikilla laitteilla.

Kun työmatkalla lukee uutisia kännykällä, kokemus on samanlainen myöhemmin työpaikalla tietokoneella ja illalla tabletin ääressä. Yksi ja sama Hesari löytyy kaikista kanavista.

Isoja uudistuksia verkkosivuihin ei enää nykypäivänä tehdä lukijoita kuuntelematta.

HS ylläpitää torstaina ja perjantaina kahta erilaista etusivua – nykyistä ja uutta. Jos haluat nähdä, miltä Hesari jatkossa näyttää, mene osoitteeseen HS.fi/beta

Toivomme, että kerrot meille, mitä olet mieltä uudistuksesta. Voit täyttää nimettömän palautelomakkeen täältä. Jos haluat, voit myös lähettää sähköpostia minulle osoitteeseen esa.makinen@hs.fi.

Luemme kaiken palautteen tarkkaan ja teemme etusivuun vielä parannuksia sen perusteella, mitä te meille kerrotte.

Etusivu on uudistuksista näkyvin, mutta ei suinkaan ainoa.

HS:n mobiilisovelluksissa voi jo nyt valita aiheita seurattavaksi. Jos sinua kiinnostavat esimerkiksi pääkirjoitukset, tiede ja jääkiekko, voit valita ne itsellesi tärkeäksi aiheeksi. Aina kun näistä aiheista ilmestyy uusia juttuja, löydät ne omalta etusivultasi.

Aiheen seuraamista varten pitää ladata HS:n sovellus kännykkään. Jatkossa sama ominaisuus on tulossa myös muihin kanaviin.

Monet uudistukset ovat sellaisia, että niitä ei suoraan huomaa. HS:n digipalveluiden taustajärjestelmiä on uudistettu, ja ne toimivat aiempaa nopeammin ja varmemmin. Sama koskee myös sovelluksia.

Jos sinua vaivaa jokin ongelma digitaalisen Hesarin käytössä, kerro siitä meille. Tekniikan pitäisi toimia niin hyvin, että lukija ei edes huomaa sitä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat