Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Viisi kysymystä Paavo Arhinmäelle

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat

1. Paljasta kulissien takainen vallankäyttäjä

”Valtiovarainministeriön virkamiehillä on erittäin suuri valta, tulee mieleen vaikkapa Martti Hetemäki tai Hannu Mäkinen.”

2. Kehu kollegaa

Petteri Orpo on hoitanut erittäin tyylikkäästi sisäministerin tehtävää vaikeassa paikassa ja yrittänyt tuoda inhimillisyyttä hallituksen kovaan maahanmuuttopoliittiseen linjaan. Hän on hoitanut todella hyvin tehtävänsä.”

3. Mikä innostaa juuri nyt?

”Vappu ja vappupuheet. Niissä on työväenpuolueen kansanedustajalle ihan oma tunnelmansa – vappujuhlissa ja siinä innossa, mikä siinä on. Olen puhujan roolissa, mutta sen jälkeen myös torilla. Illalla ehdin kotiin ja vielä tavata kavereitakin.”

4. Mikä nyppii?

Anne Berner. Pidän uskomattomana, että joku tulee konsulttipoliitikkona ja sanoo, että käy vain pyörähtämässä neljä vuotta, eikä kanna vastuuta tekemisistään. Hän haluaa tosissaan laittaa matalaksi meidän hyvinvointivaltiomme perusteita yhtiöittämällä ja markkinoistamalla asioita.”

5. Miten vietät viikonloppusi?

”Huomenna on päivällä vähän vapaata. Sunnuntaina puhun Lopella, Riihimäellä ja Lahdessa. Työväenpuolueen poliitikolle se on todellista työn juhlaa. Kun muut kopsauttavat kuohuviinipullon auki, minä napsautan tietokoneen auki ja alan kirjoittaa puhetta. Harvoin ehtii vappumarssille, kun on puhumassa monessa paikassa.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat