Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Illassa tänään: Haluaako Saksa yhteisen euroarmeijan – sekä päivän muut tärkeimmät uutiset

Saksa toivoo eurooppalaisen puolustusyhteistyön selvää tiivistämistä, ilmenee brittilehti Finacial Timesille vuodetuista suunnitelmista. HS Illasta luet myös päivän muut tärkeimmät uutiset. Kolumnistina on tänään Janna Rantala. Mukana myös Maailman kuvat, sarjakuvat ja sudoku.

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Wolfgang Rattay Reuters
Saksan liittokansleri Angela Merkel katseli armeijan kelluntavälinettä Saksan ilmavoimien tukikohdassa lähellä Kölniä maaliskuun lopulla.
Saksan liittokansleri Angela Merkel katseli armeijan kelluntavälinettä Saksan ilmavoimien tukikohdassa lähellä Kölniä maaliskuun lopulla. Kuva: Wolfgang Rattay Reuters
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat