Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tutkija: ”Alexander Stubbia ei ole vielä lyöty”

Professori Markku Jokisipilä pitää kokoomuskentän kritiikkiä kovana.

Kotimaa
 
Martti Kainulainen / Lehtikuva
Alexander Stubb (vas.) keskusteli Petteri Orpon kanssa eduskunnan täysistunnossa lokakuussa 2015.
Alexander Stubb (vas.) keskusteli Petteri Orpon kanssa eduskunnan täysistunnossa lokakuussa 2015. Kuva: Martti Kainulainen / Lehtikuva

”Kokoomuksen puoluejohtajaa Alexander Stubbia ei ole vielä lyöty”, arvioi Turun yliopiston Eduskuntatutkimuksen keskuksen johtaja Markku Jokisipilä.

Jokisipilä ennustaa puolueen puheenjohtajakisasta tiukkaa. Kokoomus valitsee puheenjohtajan kesäkuussa puoluekokouksessaan Lappeenrannassa.

Stubbin mahdollisuudet jatkaa puoluejohtajana ovat Jokisipilän mukaan edelleen hyvät, vaikka Lännen Median tuore kysely todistaa, että Stubb joutuu taistelemaan jatkokaudesta tosissaan.

Stubb sai siinä yhä suurimman henkilökohtaisen kannatuksen, mutta hän olisi hävinnyt toisella kierroksella sekä Jan Vapaavuorelle että Petteri Orpolle.

”Vaatimustaso on nyt todella kova. Eduskuntavaalien tulos ei ollut Stubbille missään nimessä katastrofi. Stubbin johdolla kokoomus onnistui väistämään pahimman”, Jokisipilä sanoo.

”Hallitusohjelman talouspolitiikastakaan ei kokoomuksella ole perusteita olla kovin tyytymätön.”

Orpon odotetaan ilmoittavan mukaan lähdöstä kisaan lähipäivinä. Vapaavuori ei ole ehdolla.Jokisipilä ei veikkaa kisan lopputulosta.

”Mitä tahansa voi viimeisinä viikkoina vielä tapahtua.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat