Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Oikeus: Axl Smith saa osan tietokoneensa sisältämästä datasta takaisin

Myös matkustuskielto kumottiin. Seksikumppaneidensa kuvaamisesta epäiltyä juontajaa kuultiin oikeudessa keskiviikkona.

Kotimaa
 
Axl Smith saapui kameroiden ympäröimänä käräjäoikeuteen
Axl Smith saapui kameroiden ympäröimänä käräjäoikeuteen
Seksikumppanien luvattomasta kuvaamisesta epäilty juontaja Axl Smith saapui keskiviikkona kameroiden ympäröimänä Helsingin käräjäoikeuteen pakkokeinoistuntoon. Hän kieltäytyi vastaamasta viestimien kysymyksiin. Toimittaja: Lasse Kerkelä, kuvaus ja leikkaus: Esa Syväkuru.

Helsingin käräjäoikeus kumosi keskiviikkona juontaja Axl Smithin, 32, matkustuskiellon. Lisäksi oikeus määräsi palautettavaksi Smithille hänen tietokoneensa sisältämän datan siltä osin, kun se ei liity häneen kohdistuvan rikostutkinnan asioihin.

Oikeus käsitteli asiaa keskiviikkona, koska Smith oli vaatinut matkustuskiellon kumoamista ja osan takavarikoidun aineiston palauttamista hänelle. Tuomioistuin hyväksyi Smithin vaatimuksen.

Käräjäoikeus ei ottanut keskiviikkoisella ratkaisullaan kantaa siihen, onko Smith syyllistynyt poliisin tutkimiin rikoksiin.

Tutkinnanjohtaja, ylikomisario Jari Illukka sanoi istunnon jälkeen viestimille, että tuomioistuin päätyi ratkaisuunsa kohtuullisuussyistä. Smith oli itsekin istunnossa paikalla, mutta hän ei vastannut viestinten kysymyksiin.

Poliisi epäilee Axl Smithin kuvanneen salaa seksikumppaneitaan. Tapauksen esitutkinta valmistunee poliisin mukaan kesään mennessä.

Ylikomisario Illukka kertoi, että rikosten uhreja on poliisin käsityksen mukaan kymmeniä. Muuten hän ei kommentoinut tutkintaa.

Sami Kero / HS
Seksikumppaneidensa kuvaamisesta epäilty Axl Smith saapui keskiviikkona Helsingin käräjäoikeuteen
Seksikumppaneidensa kuvaamisesta epäilty Axl Smith saapui keskiviikkona Helsingin käräjäoikeuteen
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat