Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Illassa tänään: Alexander Stubb saa pelotavan haastajan – sekä päivän muut tärkeimmät uutiset

Sisäministeri Petteri Orpo haastaa valtiovarainministeri Alexander Stubbin kokoomuksen puheenjohtajakisassa. HS Illasta myös Maailman kuvat, sarjakuvat ja sudoku.

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

”En ole tyytyväinen kokoomuksen sisäiseen tilanteeseen, se on jännitteinen, enkä tietenkään kannatuskehitykseen”, Petteri Orpo perusteli päätöstään lähteä mukaan kokoomuksen puheenjohtajakisaan.

Lisäksi HS Illassa on paljon asiaa pyöräilystä: Kypäräpakko saattaa loppua, sillä ministeriössä valmistellaan lainmuutosta. HS myös testasi tuoreeltaan Helsingin uudet kaupunkipyörät, jotka tulivat tänään liikenteeseen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat