Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Aamu: Pääkaupunkiseudun joukkoliikenne säilyy HSL:n vallassa – vaikka muuta on toivottu ja pelätty

Helsingin seudun liikenne HSL säilyttää vastakin veto-oikeutensa siihen, kuka pääsee liikennöimään alueen bussilinjoja. Vain kertalippujen myynti on uuden Liikennekaari-lakiesityksen myötä lipeämässä sen näpeistä. HS Aamu kertoo myös, miten punk kesyyntyi ja millaiset ovat Pohjois-Korean johtajan Kim Jong-unin epäviralliset kruunajaiset.

Kotimaa
 
HS
Fakta

Näin saat HS Aamun käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Aamu sovelluksen sisällä.

 HS Aamua voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

HS Aamu kertoo myös, mikä hyydytti sormitietokoneiden eli tablettien myynnin niin Suomessa kuin maailmallakin. Alamäestä huolimatta niiden kappalemääräinen myynti on silti suurta.

Särjet ja muut niin sanotut roskakalat ovat tablettien kaupallinen peilikuva. Myynti kasvaa, mutta on silti vielä vähäistä. Särkiä, lahnoja, kuoreita ja suutareita suosivat etenkin ulkomaalaiset asiakkaat.

Entä mitä ominaisuuksia olet perinyt äidiltäsi? Lue, mitä HS:n haastattelemat kadullakulkijat arvelevat perineensä ja peilaa vastauksia omaan äidinperintöösi.

Helsingin Sanomat ilmestyy digitaalisena painoksena perjantaina 6. toukokuuta, jolloin HS:n paperilehteä ei helatorstain vuoksi julkaista.

Digitaalinen HS Aamu on luettavissa HS:n sovelluksissa tableteissa ja älypuhelimissa sekä tietokoneen selaimissa HS.fi:ssä heti perjantaiaamuna. Se kokoaa torstain tärkeimmät uutiset ja tarjoaa myös paljon muuta mielenkiintoista luettavaa.

Painettu HS ilmestyy seuraavan kerran lauantaina 7. toukokuuta. HS.fi palvelee lukijoita normaalisti joka päivä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat