Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Päivän tärkeimmät ja kiinnostavimmat uutiset yhdessä paketissa HS Illassa - voit ladata sen nyt

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Lehtikuva
Petteri Orpo (vas.) ja Alexander Stubb
Petteri Orpo (vas.) ja Alexander Stubb Kuva: Lehtikuva
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Miten kokoomuksen johtajuudesta kisaa käyvän Alexander Stubbin ja Petteri Orpon näkemykset eroavat toisistaan? Yhden vastauksen tarjoavat heidän vaalikoneisiin viime vaalien alla antamansa vastaukset. Vertasimme puheenjohtajaehdokkaita toisiinsa HS:n vaalikoneen perusteella.

Voit lukea Stubbin ja Orpon näkemysten vertailun HS Illasta, joka kokoaa yhteen perjantain tärkeimmät uutiset ja mielenkiintoisimmat puheenaiheet.

HS:n digitaalisessa iltapainoksessa kerromme tänään myös ensi viikolla alkavasta Helsingin risteilijäturismikesästä sekä eristäytyneen diktatuurin Pohjois-Korean salamyhkäisestä puoluekokouksesta.

Uutisten lisäksi mukana HS Illassa myös päivän kiinnostavimmat kuvat maailmalta, sarjakuvat sekä sudoku.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat