Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

IS: Viron poliisi on pidättänyt Niuvanniemen sairaalasta lähteneen

Mies meni lauantaina kävelylle, mutta ei palannut takaisin. Häntä pidetään vaarallisena itselleen ja muille.

Kotimaa
 
Poliisi
Toivo Jouko Puranen
Toivo Jouko Puranen Kuva: Poliisi

Viikonloppuna Niuvanniemen sairaalasta Kuopiosta lähtenyt Toivo Jouko Puranen pidätettiin Virossa tiistai-iltana, Ilta-Sanomat kertoo. Kiinniotto tapahtui iltakahdeksan jälkeen.

Itä-Suomen poliisin mukaan Puranen poistui sairaala-alueelta lauantaina kello 10:ltä vapaakävelylle eikä palannut takaisin.

Katoamiseen ei epäillä liittyvän rikosta, ja poliisin roolina on tällä hetkellä antaa sairaalalle virka-apua kadonneen tavoittamiseksi, kertoi rikoskomisario Juha Korhonen Itä-Suomen poliisilaitoksesta HS:lle aiemmin tiistaina. Korhonen vastaa virka-avun käytännön järjestelyistä.

Poliisi tiedotti iltapäivällä, että saatujen tietojen perusteella on todennäköistä, että Puranen on poistunut Suomesta Viroon.

Purasta pidetään vaarallisena itselleen ja muille.

”Tämä on sairaalan arvio, joka on poliisille välitetty. Hänen taustansa tuo oman riskinsä”, Korhonen sanoo.

”Jos ei lääkitystä ole mukana, sairaus saattaa paheta, kun lääkitys loppuu. Lääkityksellä usein saadaan pidettyä sairautta kurissa. Mutta poliisi ei voi ottaa kantaa siihen, mikä on hoidon tila.”

Ilta-Sanomien mukaan Puranen suljettiin Niuvanniemeen tahdonvastaiseen hoitoon sen jälkeen, kun hän surmasi perheenäidin elokuussa 2014.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat