Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Yle: Savonlinnan opettajakoulutusta yritettiin pelastaa kahdeksan miljoonan erillisrahoituksella

Sipilä sanoo hallituksen yllättyneen siitä, että Itä-Suomen yliopisto ei tarttunut tarjoukseen.

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Pentti Vänskä
Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan pääsihteeri, kaupunginvaltuuston puheenjohtaja (sdp) Anna-Kristiina Mikkonen ja Savonlinnan kampuspuheenjohtaja Juho-Pekka Maunula Savonlinnan opettajankoulutuslaitoksen edustalla huhtikuussa.
Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan pääsihteeri, kaupunginvaltuuston puheenjohtaja (sdp) Anna-Kristiina Mikkonen ja Savonlinnan kampuspuheenjohtaja Juho-Pekka Maunula Savonlinnan opettajankoulutuslaitoksen edustalla huhtikuussa. Kuva: Pentti Vänskä

Yleisradion mukaan pääministeri Juha Sipilä sanoo hallituksen yllättyneen Savonlinnan opettajankoulutuslaitoksen lakkauttamisesta. Sipilän mukaan Itä-Suomen yliopistolle oli tarjottu erillisrahoitusta, jos laitos olisi säilytetty.

Tarjottu erillisrahoitus olisi ollut kaksi miljoonaa euroa vuodessa neljän vuoden ajan. Hallitus oletti, että Itä-Suomen yliopisto olisi tarttunut rahoitustarjoukseen, mutta näin ei tapahtunut.

OAJ:n valtuustossa tentattiin Sipilää aiheesta ja tämä vastasi käsitelleensä asiaa ”viimeksi tänään”. Hallitus on tilannut opettajankoulutuslaitoksen lakkauttamisen talousvaikutuksista selvityksen Pellervon taloustutkimukselta PTT:ltä. Selvityksen on määrä valmistua ensi viikolla.

Sipilä puhui aiheesta Opetusalan ammattijärjestö OAJ:n valtuuston kevätkokouksessa tänään keskiviikkona.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat