Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tuomio: Naapuri vainosi lapsiperhettä miltei kaksi vuotta, varasti jopa luumupuun

Keski-ikäinen kouvolalainen nainen tuomittiin vainoamisesta sakkorangaistukseen

Kotimaa
 

Kouvolalaisperhe joutui naapurin piinaamaksi kattoremontista alkaneen kaunan vuoksi, käy ilmi Itä-Suomen hovioikeuden päätöksestä.

Perjantaina annetun tuomion mukaan kiusanteko liittyi siihen, että perhe oli tehnyt kattoremontin, jonka vuoksi naapurit olivat menettäneet järvinäköalansa. Erityisen harmistunut asiasta oli naapurissa asunut keski-ikäinen nainen.

Tuomion mukaan nainen vainosi naapuriperhettä miltei kahden vuoden ajan. Syytteessä oli myös naisen aviomies, mutta hänen osaltaan hovioikeus hylkäsi syytteet näytön puutteen vuoksi.

Tuomion mukaan nainen oli varastanut perheen pihalta neljä polkupyörää, hiiligrillin, multasäkkejä, kynttilälyhtyjä, potkukelkan, lintulaudan ja jopa luumupuun taimen sekä magnoliapensaan.

Lisäksi nurmikolle oli heitetty useaan otteeseen lasinsiruja, mikä haittasi lasten leikkejä ja perheen koiran ulkoiluttamista. Myös istutuksia oli tuhottu.

Tuomion mukaan ilkivallanteot tapahtuivat usein öisin tai silloin, kun perheen isä oli töissä. Todisteena oli muun muassa riistakameran kuvaa.

Uhrit kertoivat oikeudessa, että he olivat yrittäneet keskustella kattoremontista naapuripariskunnan kanssa rakennuslupavaiheessa, mutta eivät olleet saaneet heihin keskusteluyhteyttä, eivätkä he olleet vastanneet edes kirjeeseen.

Vainoaminen oli aiheuttanut perheelle ahdistusta ja huolta.

Vuonna 1955 syntynyt nainen tuomittiin 80 päiväsakon rangaistukseen. Lisäksi hänen pitää maksaa naapureilleen korvauksia. Nainen kiisti syytteet.

Korjaus 17.41 magnoliapensaan kirjoitusasua korjattu.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat