Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Illassa tänään: Suomi luokitteli Irakin turvalliseksi – kymmeniä kuoli pommi-iskussa Bagdadissa

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
WISSM AL-OKILI / Reuters
Pommi-iskun tuhoja Bagdadissa.
Pommi-iskun tuhoja Bagdadissa. Kuva: WISSM AL-OKILI / Reuters
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

HS Illassa kerrotaan tänään, että Maahanmuuttovirasto tiukentaa irakilaisten, afganistanilaisten ja somalialaisten mahdollisuuksia saada turvapaikka Suomesta.

Viraston mukaan turvallisuustilanne on parantunut hiljattain kaikissa kolmessa maassa niin, että kaikille alueille on turvallista palata ”ilman että aseelliset selkkaukset sinänsä aiheuttavat vaaraa henkilölle hänen pelkän läsnäolonsa takia”.

Irakin pääkaupungissa Bagdadissa tehtiin tiistaina itsemurhaisku, jossa kuoli ainakin yli 60 ihmistä ja sata haavoittui.

Lisäksi HS Illassa kerrotaan muun muassa, että yhä useampi kärähtää ratista huumeiden tai lääkkeiden vaikutuksen alaisena, kaupan jätit uskovat vahvasti sunnuntai- ja pyhäaukioloihin ja että Aalto-yliopiston elokuvataiteen laitosta syytetään sukupuolisesta syrjinnästä.

Illalla pelattavaan jääkiekon MM-kisojen otteluun voi valmistautua lukemalla useita artikkeleita Leijonista.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat