Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Illassa tänään: Mikkelin lukion oppilas kirjoitti ennätykselliset 12 laudaturia

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Mikkelin lukion oppilas Vikke Elfving, 20, on kirjoittanut ylioppilaskirjoituksissa 12 laudaturia. Kyseessä on kaikkien aikojen ennätys.

Oleskeluluvan saaneiden turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten siirtyminen vastaanottokeskuksista kuntiin etenee tarpeeseen verrattuna yhä hitaasti. Suuri syy nihkeään vauhtiin on se, että kunnilla ei ole kiinnostusta sijoittaa alueensa asuntoihin muutamia perheitä suurempia tulijaryhmiä.

HS Illassa kerrotaan myös Angry Birds -animaatioelokuvan menestyksestä, sekä kiinalaisyrityksen aikeista ostaa Supercell.

HS Illan kolumnissa Rosa Meriläinen pohtii lempeyden merkitystä ja sen harjoittelua.

Mukana tuttuun tapaan myös Maailman kuvat, sarjakuvat sekä sudoku.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat