Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mies kuoli jäätyään autonsa alle hautausmaalla Tampereella

Poliisi oli paikalla parissa minuutissa, mutta he eivät onnistuneet pelastamaan miestä.

Kotimaa
 
Jukka Harju
Iäkäs mies kuoli jäätyään autonsa alle Tampereen Kalevankankaan hautausmaalla. Pelastuslaitoksen ja esihoidon tehtäväväksi jäi uhrin peittely valkoisella peitteellä.
Iäkäs mies kuoli jäätyään autonsa alle Tampereen Kalevankankaan hautausmaalla. Pelastuslaitoksen ja esihoidon tehtäväväksi jäi uhrin peittely valkoisella peitteellä. Kuva: Jukka Harju

Tampereella Kalevankankaan hautausmaalla tapahtui maanantaina kello kuudentoista jälkeen miehen hengen vienyt onnettomuus.

Mies jäi ilmeisesti oman henkilöautonsa alle ja kuoli. Auto oli tapahtumahetkellä hautausmaan sisäpuolella loivassa ylämäessä. Poliisi oli paikalla parissa minuutissa, mutta he eivät onnistuneet pelastamaan miestä.

Poliisit olivat ottaneet auton takakontista sen tunkin ja koettaneet nostaa autoa. Mies jäi pahasti puristuksiin auton takarenkaan alle, kun se ehkä oli lähtenyt liikkeelle. Tarkka tapahtumien kulku ei ole tiedossa.

Miestä koetettiin elvyttää ilman tulosta. Lopulta pelastuslaitoksen ja ensihoidon tehtäväväksi jäi vain uhrin peittely valkoisella peitteellä. Uhri oli iäkäs mies.

Tapahtunut keräsi paikalle paljon ihmisiä, jotka olivat käymässä hautausmaalla.

”Kävelin oman isäni haudalta kohti hautausmaan porttia ja tulin oman näkemykseni mukaan puolisen minuuttia tapahtuneen jälkeen siihen. Siinä oli kaksi selvästi vanhempaa pariskuntaa paikalla ja saman tien alkoi kuulua jo poliisin pillit”, sanoo Jussi Andelin.

”Siinä oli noin 70-vuotias mies, joka oli ajanut oman autonsa hautausmaan sisäpuolelle, ilmeisesti hänellä oli lupa siihen. Hän oli ehkä nostanut kukkia tai jotain siitä autosta, joka oli sitten lähtenyt valumaan. Onneksi siihen tuli ammattiapua ihan minuutissa”, hän sanoo.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat