Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Poliisi etsii Imatran pahoinpitelyistä epäiltyjä – miehillä mukana varsijousi ja pesäpallomaila

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat

Kaakkois-Suomen poliisilaitos kaipaa havaintoja kahdesta miehestä, joiden epäillään riehuneen Imatran keskustassa lauantain vastaisena yönä.

Lappeentiellä ja Urhonkadulla rikottiin ikkunoita ainakin viidestä autosta lauantain vastaisena yönä. Ilmoitus kahdesta pesäpallomailalla aseistautuneesta miehestä tuli poliisille noin puoli kolmelta aamuyöllä. Epäillyillä oli silminnäkijöiden mukaan pesäpallomailan lisäksi ilmeisesti varsijousi.

Lasien rikkojia epäillään vahingontekojen ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidon lisäksi pahoinpitelyistä, sillä he löivät kahta miestä nyrkillä kasvoihin.

Epäillyt tekijät nousivat poliisin saamien tietojen mukaan yöllä harmaaseen Volvo-farmariautoon, mutta heitä ei ole tavoitettu.

Havainnot miesten liikkeistä voi ilmoittaa arkiaamupäivisin päivystysnumeroon 029 5414 642 tai muina aikoina vihjenumeroon 029 5414 559. Sähköpostitse viestin mahdollisista tapaukseen liittyvistä tiedoista voi lähettää osoitteeseen vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat