Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Yli 70 asuntomurron sarjasta epäillään kolmea liettulaista

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat

Asuntomurtojen tehtailusta eri puolilla Suomea epäilty kolmikko on vangittu. Kaikki vangitut ovat liettualaisia miehiä, ja Suomen poliisi teki rikossarjan selvittämiseksi yhteistyötä Liettuan viranomaisten kanssa.

Esitutkinta viime vuoden huhti–lokakuun aikana toteutettujen murtojen sarjasta valmistui äskettäin. Kolmea noin 30-vuotiasta miestä epäillään yli 70 törkeästä varkaudesta tai varkauden yrityksestä. Kaikkiaan vahinkojen määräksi on arvioitu runsaat 400 000 euroa.

Asuntomurtoja on tullut ilmi Mikkelissä, Turussa, Salossa, Pirkkalassa, Ulvilassa, Porissa, Hämeenlinnassa, Hyvinkäällä, Riihimäellä, Lahdessa, Kouvolassa, Kokkolassa, Lapualla ja Seinäjoella. Pääosin epäillyt murrot on tehty omakotitaloihin, joista anastettiin koruja ja käteistä rahaa.

Kolmikon epäillään käyneen Suomessa useita kertoja ja asuneen hotelleissa väärillä henkilötiedoilla.

Kaksi epäillyistä otettiin kiinni lokakuussa Mikkelissä. Kolmas mies vangittiin poissaolevana, ja hänet luovutettiin väliaikaisesti Suomeen huhtikuussa Liettuasta, jossa hän suorittaa 3,5 vuoden vankeustuomiota omaisuusrikoksista.

Syyteharkinnan asiassa tekee Länsi-Suomen syyttäjänvirasto. Murtovyyhteä käsitellään todennäköisesti kesäkuussa Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat