Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

MTV ja IS: Kolmesta hukuttamisesta epäilty mies tuomittu useista väkivaltarikoksista

Hukuttamalla tehdyistä tapoista epäillyllä miehellä on kymmeniä tuomioita.

Kotimaa
 

Kolmesta taposta ja useasta tapon yrityksestä epäillyllä pohjoiskarjalaismiehellä on useita aiempia rikostuomioita. Asiasta kertovat MTV ja Ilta-Sanomat. Keskusrikospoliisi epäilee 51-vuotiasta miestä henkirikoksista, jotka tapahtuivat Viinijärvellä vuosina 2007–2014. Kaikkiin henkirikoksiin liittyy soutuvene ja hukuttaminen.

MTV:n mukaan miehellä on lainvoimaisia tuomioita muun muassa pahoinpitelyistä, laittomista uhkauksista, törkeästä pahoinpitelystä ja törkeästä kotirauhan rikkomisesta. Useat tapaukset liittyvät alkoholinkäyttöön. Mies pahoinpiteli esimerkiksi uhria kuumalla vesisuihkulla.

Sanomalehti Karjalaisen mukaan miehen kotitalo on viranomaisille tuttu useasta tapauksesta. Talossa oli tulipalo vuonna 2007, jossa yksi ihminen loukkaantui vakavasti. Talon isäntä, jota nyt epäillään tapoista, pakeni tuntemattomasta syystä poliisia läheiseen metsään. Vuonna 2006 talossa tapettiin nuori nainen. Henkirikoksesta tuomittiin toinen mies, ei talon isäntää.

Pohjoiskarjalaiseen mieheen liittyviä tuomioita on vuosina 2002–2015 kirjattu MTV:n tietojen mukaan käräjäoikeuteen lähes viisikymmentä kappaletta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat