Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jäikö uutispäivä väliin? Päivän tapahtumat koostava HS Ilta ladattavissa nyt

Lataa nyt Helsingin Sanomien iltapainos älypuhelimeesi tai tablettiisi.

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Helsingin kaupunki suunnittelee pääkaupunkiseudun sairaalapalvelujen keskittämistä Meilahden, Jorvin, Peijaksen ja Malmin sairaaloihin vuonna 2030. Jos suunnitelma toteutuu, muun muassa Kätilöopisto ja Kirurginen sairaala lakkautetaan. Päätöksiä tehdään jo muutaman vuoden kuluttua

Asiantuntijat ovat jo vuosikausia varoitelleet bakteereista, joihin eivät tepsi enää mitkään lääkkeet. Maailman terveysjärjestö WHO:n mukaan pelkästään Euroopan unionissa kuolee vuosittain 25 000 ihmistä lääkkeille vastustuskykyisten bakteerien takia.

Tutkijoiden mukaan tällainen pelkoa herättävä bakteeri on löytynyt myös Yhdysvalloista. ”Yhdysvaltalaislöytö on erittäin huolestuttava”, kommentoi dekaani, bakteeriopin professori Pentti Huovinen Turun Yliopistosta.

Lisäksi kerromme HS illassa muun muassa siitä, että valtiovarainministeriö on tarjonnut hallintolakia rikkoneelle Tullin pääjohtaja Antti Hartikaiselle uutta tehtävää ja Yhdysvaltain presidentin Barack Obaman jo etukäteen kohua herättäneestä vierailusta atomipommikaupunki Hiroshimaan.

Ja tuttuun tapaan tarjoamme HS Illan vakiopalstat: Kuvakooste maailmalta, sarjakuvat ja sudoku.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat