Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Aftonbladet: Salibandynuoret sairastuivat joukolla vatsatautiin matkalla Suomeen, epäilevät Siljan aamiaispöytää

Kotimaa
 

Vatsatauti pilasi jopa kymmenten nuorten salibandynpelaajien turnausviikonlopun Helsingissä, kertoo ruotsalaislehti Aftonbladet. Syynä on ilmeisesti virus, joka iski lauantaina useampaan joukkueeseen.

”Heräsimme yöllä, kun yksi poika juoksi vessaan, mutta hän ei ehtinyt sinne asti vaan oksensi ympäri lattiaa. Sen jälkeen joku oksensi sänkyyn ja toinen vessaan tai roskapussiin”, kertoo Aftonbladetille apuvalmentaja Mattias Frohm ruotsalaisen ÖSK:n juniorijoukkueesta, jonka pelaajat ovat syntyneet vuosina 2000 ja 2001.

Helsinki Junior Challenge -turnauksen järjestäjän mukaan kaikki kärsineet joukkueet matkustivat turnaukseen Ruotsista. Joukkueet epäilevät sairastumisen syyksi Silja Symphonyn aamiaispöytää.

”Se oli tavallinen aamiaisbuffet, jossa oli pekonia, munia, voileipiä ja jogurttia. Mutta se on ainoa selvästi yhdistävä tekijä. Kaikki [sairastuneet] söivät aamiaista”, Frohm kertoo Aftonbladetille.

Laivayhtiö Tallink Silja vahvistaa Aftonbladetille, että tiedossa on muitakin sairastumisia. Yhtiö selvittää taudin leviämisen aiheuttajaa.

Oikaisu 30.5 kello 10.10: Joukkueet epäilevät vatsataudin syyksi Silja Symphonyn aamiaispöytää. Toisin kuin uutisessa aikaisemmin kerrottiin, tiedon lähde ei kuitenkaan ollut Helsinki Junior Challenge -turnauksen järjestäjä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat