Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Ilta tänään: Kuinka käy kilpailukyky­sopimuksen?

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Roni Rekomaa / Lehtikuva
Metalliliiton puheenjohtaja Riku Aalto (oik.) kommentoi toimittajille neuvotteluja poistuessaaan kilpailukykysopimusneuvotteluista Etelärannasta Helsingissä tiistaina.
Metalliliiton puheenjohtaja Riku Aalto (oik.) kommentoi toimittajille neuvotteluja poistuessaaan kilpailukykysopimusneuvotteluista Etelärannasta Helsingissä tiistaina. Kuva: Roni Rekomaa / Lehtikuva
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

  Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

  HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

HS Illassa seurataan tänään kilpailukykysopimuksen kohtaloa. Tänään pitäisi olla selvillä, mitkä alat onnistuvat muuttamaan työehtosopimuksiaan kiky-sopimuksen vaatimalla tavalla.

Kaiken kaikkiaan noin 300 työehtosopimuksesta runsaat 60 prosenttia on yhä sopimatta. Työntekijöiden suhteen osuus on paljon pienempi, koska niin monta suurta työehtosopimusta on yhä auki.

Lisäksi HS Illassa kerrotaan, että eduskunta luopuu Microsoftin puhelimista, lääkeyritykset maksoivat lääkäreille lähes 30 miljoonaa euroa ja että ministeri Anne Berner (kesk) kiistää vaatineensa Finavia-kanteista luopumisesta.

HS Illassa kerrotaan myös, että Soten valinnanvapautta pohtinut työryhmä ehdottaa, että asiakas listautuisi valitsemaansa sosiaali- ja terveyskeskukseen vähintään puoleksi vuodeksi. Keskus olisi kuin portinvartija, joka arvioisi kansalaisen oikeutta ja tarvetta muihin valinnanvapauden piirissä oleviin palveluihin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat