Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Illassa tänään: Kilpailukykysopimus on Metalliliitosta kiinni

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Markku Ulander / Lehtikuva
Palvelualojen ammattiliitto Pamin puheenjohtaja Ann Selin.
Palvelualojen ammattiliitto Pamin puheenjohtaja Ann Selin. Kuva: Markku Ulander / Lehtikuva
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

  Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

  HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

HS Illassa uutisoidaan tänään kilpailukykysopimuksen etenemisestä. Pamin hallitus on hyväksynyt kilpailukykysopimuksen ehdollisena. Pam kuitenkin edellyttää, että myös Metalliliitto lähtee sopimukseen mukaan.

Lisäksi HS Illassa kerrotaan, että päivähoitomaksut eivät välttämättä nousekaan. Päätöstä ei ole vielä tehty, mutta valtiovarainministeri Alexander Stubbin (kok) mukaan hallitus ”harkitsee vakavasti” korotusesityksen vetämistä pois eduskunnasta.

HS Illassa uutisoidaan myös, että Silja Symphonyn vatsatautiepidemia ei ole vieläkään ohi, tulvat piinaavat yhä Keski-Euroopassa ja että pörssiyhtiö Talvivaara on menossa konkurssiin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat