Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Suosituimmat valmistujaislahjat ovat raha ja lahjakortit

Kotimaa
 

Raha kelpaa aina, mutta muissa valmistujaisten suosikkilahjoissa tilanne hieman elää. Lahjakortti on kuitenkin rahan lailla aina haluttu lahja.

”Niiden myynti kasvaa hurjasti muutama viikko ennen valmistujaisjuhlia. Summa on usein 50–100 euroa ja se vaikuttaa, mistä valmistumisesta on kyse”, osastopäällikkö Heli Mäntyharju Tampereen Stockmannin koti- ja puutarhaosastolta.

Forumin Gigantin tavaratalopäällikkö Ilkka Vilska näkee muutoksen elektroniikkapuolella, jossa johtokaksikon valta heikkenee.

”Pari vuotta sitten olisi vastattu, että tabletit ja puhelimet dominoivat, mutta nyt repertuaari on laajentunut tosi paljon. Esimerkiksi ruuanlaitto on ollut paljon esillä”, Vilska sanoo.

Kevään hittituote ovat langattomat bluetooth-kaiuttimet, joiden myynti on kasvanut valtavasti. Myös aktiivisuusrannekkeet ovat suosittu lahja.

Koru pitää pintansa valmistujaislahjana. Koruja ja kelloja maahantuovan Finngoldin toimitusjohtaja Kai Minkkinen sanoo, että lahjaksi saatu satanen katoaa äkkiä, mutta koru ja muisto säilyvät loppuiän. Erityisen suosittuja ovat Kalevala- ja Pandora-korut sekä kellot.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat