Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hallituksessa kiehahti riita päivähoitomaksuista

Hallituksen sisällä syntyi riita päivähoitomaksuista. Hallituspuolueet syyttävät Alexander Stubbia (kok) välistävedosta, koska Stubb kiirehti jo torstaina kyselytunnilla ilmoittamaan, että hallitus harkitsee päivähoitomaksujen korotusten perumista.

Kotimaa
 
Markus Jokela / HS
Pääministeri Juha Sipilä ja valtiovarainministeri Alexander Stubb eduskunnassa tiedotustilaisuudessa, jossa kerrottiin verokevennyksistä.
Pääministeri Juha Sipilä ja valtiovarainministeri Alexander Stubb eduskunnassa tiedotustilaisuudessa, jossa kerrottiin verokevennyksistä. Kuva: Markus Jokela / HS

Valtiovarainministeri Alexander Stubb (kok) on HS:n tietojen mukaan närkästyttänyt hallituskumppanit puheillaan päivähoitomaksusta.

Keskusta ja perussuomalaiset ovat happamia, koska Stubb kiirehti jo torstaina eduskunnan kyselytunnilla ilmoittamaan, että hallitus peruisi päivähoitomaksujen korotukset.

Stubbin mukaan hallitus keskustelisi asiasta ensi viikolla.

Asiasta ei ole kuitenkaan hallituspuolueiden kesken vielä sovittu.

Erityisen harmistuneita olisivat olleet HS:n tietojen mukaan perhe- ja peruspalveluministeri Juha Rehula (kesk) sekä sosiaali- ja terveysministeri Hanna Mäntylä (ps).

”Ikävä välistäveto. Kaikille puolueille päivähoitomaksujen korotukset ovat olleet tietysti kipeä asia. Korotusten perumista ei ole kuitenkaan päätetty”, kerrotaan keskustalähteistä.

”Aika härskiä ja ala-arvoista Stubbilta. Ehkä hän pelaa tässä omaa puheenjohtajapeliään. Asiasta ei ole hallituksen sisällä sovittu. Eikä rahojakaan korotuksista luopumiseen ole”, hämmästellään perussuomalaisten leirissä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat