Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS tarjoaa kesällä runsaan sisältöpaletin

Luvassa on politiikan jännitysnäytelmiä, suurtapahtumia ja palvelusisältöä.

Kotimaa
 
Rio Gandara / HS
Helsingin Sanomat tarjoaa kesälläkin runsaan sisältökattauksen.
Helsingin Sanomat tarjoaa kesälläkin runsaan sisältökattauksen. Kuva: Rio Gandara / HS
Fakta

HS ilmestyy joka päivä juhannusta lukuun ottamatta

 HS:n painettu lehti ilmestyy kesällä joka päivä, paitsi juhannuksena, johon jää nytkin kolme lehdetöntä päivää. Torstai-, Lauantai-, ja Nyt-liitteet, Kuukausiliite ja erikoissivustot ilmestyvät läpi kesän.

 HS Aamu -digilehti ilmestyy juhannuksena joka aamu. Luvassa on tuoreita uutisia, reportaaseja, kolumneja sekä monipuolista ajanvietesisältöä.

 HS:n digitaalinen iltapäiväpainos HS Ilta ilmestyy kaikkina arkipäivinä. Sydänkesän ajan iltapainoksen nimi on HS Kesä.

 HS Kirjastosta on saatavilla joka viikko toimituksen valitsema maksuton viikon kirja. HS Kirjaston koko valikoima avautuu lisämaksua vastaan.

Helsingin Sanomien lukijoille on luvassa poikkeuksellisen kiinnostava uutiskesä. Esimerkiksi Britannian EU-kansanäänestys, kokoomuksen puheenjohtajakisa ja Rion olympialaiset ovat kesän todellisia jännitysnäytelmiä.

Tiukan uutistarjonnan ohella HS tarjoaa runsaan kattauksen lukemisto- ja palvelusisältöä. Verkossa ja mobiilissa HS:n tarjonta on aina käden ulottuvilla.

”Juuri kesällä ihmisillä on aikaa kiireettä paneutua hyvään journalismiin. Meidän tehtävämme on pitää huolta siitä, että kiinnostavaa sisältöä löytyy jokaiseen makuun”, toteaa HS:n vastaava päätoimittaja Kaius Niemi.

HS:n toimitus on saanut runsaasti hyvää palautetta kesäajan korkealaatuisesta tarjonnastaan. ”Palautteen perusteella on ollut hyvä suunnitella alkanutta kesää juuri lukijoiden tarpeisiin”, Niemi sanoo.

Painettu HS ja sitä vastaava digilehti pysyvät kattavana lukupakettina. Esimerkiksi Torstai-, Lauantai- ja Nyt-osiot sekä Kuukausiliite ilmestyvät normaalisti. Myös lukijoiden arvostamat erikoissivustot, kuten Tiede, Kuluttaja ja Koti, ilmestyvät tutuilla paikoillaan.

Ura&Työ-liite korvautuu sunnuntaisin kesäkuun puolivälistä heinäkuun loppuun taloussivujen työelämäaiheisella sisällöllä.

”Vahva Eurooppa-teemavuotemme näkyy kesälläkin. Eurooppa-sivut ilmestyvät vähintään kerran viikossa. Britannian kansanäänestys ja mahdollinen EU-ero leimaavat tietenkin muutakin uutistarjontaa”, Niemi muistuttaa.

HS:n suuri juhannusnumero ilmestyy juhannuksen alla torstaina. Printtilehti tulee maanantaina juhannuksen jälkeen.

Oman leimansa kesään antavat urheilun suurtapahtumat, kuten jalkapallon EM-kisat sekä Rio de Janeirossa järjestettävät kesäolympialaiset. HS on mukana tapahtumien sykkeessä.

Kumpaakin urheilutapahtumaa pohjustetaan laajoilla kisapaketeilla. Myös runsas palvelusisältö, kuten sää, ruoka ja hyvinvointi, on näkyvässä roolissa.

Kesän kiinnostavia uutistapahtumia, ihmisiä ja ilmiöitä seurataan läpi juhannuksen digikanavissa. Sitten mökille tai musiikkijuhlille. HS.fi raportoi uutiset tuoreeltaan. Arkisin ilmestyvä HS:n digitaalinen iltapäiväpainos HS Ilta muuttaa sydänkesän ajaksi nimensä HS Kesäksi, josta löytyy luettavan ohella muun muassa sudoku ja miniristikko.

Pitkin kesää julkaistaan digitaalisia aikakauslehtiä. HS:n digi- ja yhdistelmätilaajille on tarjolla myös kirjoja. HS Kirjasto täydentyy ainakin sadalla uudella teoksella.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat