Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vakavasti loukkaantunut 6-vuotias löytyi ojasta Kauhavalla

Poliisi ei tiedä, kuinka polkupyörällä liikkunut tyttö oli joutunut ojaan. Silminnäkijöiltä tai tapauksesta tietäviltä pyydetään yhteydenottoja.

Kotimaa
 

Vakavasti loukkaantunut 6-vuotias tyttö löytyi ojasta lauantaina Etelä-Pohjanmaan Kauhavalla, kertoo poliisi tiedotteessaan.

Poliisin mukaan noin kello 17.20 löytynyt tyttö oli ollut liikkeellä polkupyörällään. Hän oli toistaiseksi tuntemattomalla tavalla joutunut ojaan ja loukkaantunut.

Tyttö löytyi Kauhavan Kortesjärveltä Mannisentien varrelta. Poliisi pyytää havaintoja hänen liikkeistään kello 15–17.20 väliseltä ajalta.

Tyttö liikkui vaaleanpunaisella lasten polkupyörällä. Poliisin mukaan hänellä oli yllään vaaleanpunaiset housut, keltainen paita ja vaaleanpunainen pyöräilykypärä.

Poliisi pyytää tapauksesta tietäviä tai tytön nähneitä ottamaan yhteyttä Pohjanmaan poliisilaitoksen vihjenumeroon 0295–440513.

Sanomalehti Ilkan mukaan tyttö oli ilmoitettu kadonneeksi lauantaina iltapäivällä. Hänet löysi ojasta etsintäpartio. Tyttö on kuljetettu hoidettavaksi Tampereen yliopistolliseen sairaalaan, lehti kirjoittaa.

Lehden mukaan poliisi tutkii tapausta liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja vammantuottamuksena.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat