Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS.fi:n etusivut on uudistettu – anna palautetta toimitukselle

HS:n digitaaliset etusivut uudistuivat maanantain aikana kaikissa kanavissa.

Kotimaa
 
HS.fi:n uudella etusivulla on pyritty selkeyteen.
HS.fi:n uudella etusivulla on pyritty selkeyteen.

Hesarin digitaaliset etusivut uudistuivat maanantain aikana kaikissa kanavissa. Etusivuista tuli aiempaa näyttävämmät ja selkeämmät. Sivut myös latautuvat aiempaa nopeammin. Uudistus on tavallista laajempi, koska se tehtiin kaikissa kanavissa saman päivän aikana.

Kerro toimitukselle, mitä mieltä olet uudistuksesta.

Vastaa lomakkeeseen klikkaamalla tätä linkkiä. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen esa.makinen@hs.fi

Etusivu-uudistus alkoi verkkoselaimilla luettavasta HS.fi:stä. Käyttäjä näkee uuden sivun tullessaan HS.fi:hin. Verkkoselaimen käyttäjän ei tarvitse tehdä mitään saadakseen uudistuksen käyttöön.

Seuraavaksi vuorossa olivat älypuhelinten ja tablettien sovellukset. Android-käyttäjät saivat etusivun lisäksi huomattavasti vakaamman ja nopeamman sovelluksen.

Iphone, Ipad ja Lumia -käyttäjille sovelluksessa muuttuu vain etusivu – sovelluksien vakautta on parannettu jo pitkin kevättä.

Valtaosa puhelimien ja tablettien sovelluksista päivittyy automaattisesti. Käyttäjän ei tarvitse siis tehdä mitään. Jos näin ei käy, päivitys pitää tehdä sovelluskaupasta puhelimen tai tabletin valmistajan ohjeiden mukaisesti.

Myös päivittämättömät sovellukset toimivat ja uutisia voi lukea.

Etusivu-uudistuksen yhteydessä HS lisää myös sisältöään.

HSTV:n videotarjonta lisääntyy merkittävästi, kun Helsingin Sanomat ja Ilta-Sanomat aloittavat amerikkalaiskanava CNN:n kumppaneina. Jatkossa HS:n verkkosivuilla voi katsoa runsaasti CNN:n videoita ja suoria lähetyksiä äkillisistä uutistilanteista.

Kumppanuus on erityisen ajankohtainen juuri nyt, kun edessä ovat poikkeuksellisen jännittävät Yhdysvaltain presidentinvaalit. Vaalikamppailun edetessä HS.fi tulee tarjoamaan CNN:n videokoosteita, analyysejä ja tunnelmia ehdokkaiden väittelyistä myös suorina kurkistuksina.

Tiistaina USA:n kirjeenvaihtaja Laura Saarikoski vastaa suorassa HSTV:n lähetyksessä lukijoiden kysymyksiin Yhdysvaltain vaaleista.

Tätä on CNN
Tätä on CNN
CNN tulee Suomeen! ISTV ja HSTV aloittavat videoyhteistyön amerikkalaisen mediajätin kanssa. CNN:n kautta suomalaiset katsojat saavat esimerkiksi ainutlaatuista videomateriaalia Yhdysvaltain tulevasta presidentinvaalista. Editointi: Esa Juntunen.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat