Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Viisi nuorta pakeni autolla poliisia Torniossa – yksi kyydissä olleista kuoli ulosajossa

Turma-autossa olleista neljä pakeni onnettomuuspaikalta.

Kotimaa
 

Henkilöautossa matkustajana ollut alle 18-vuotias mies kuoli varhain sunnuntaina Torniossa tapahtuneessa liikenneonnettomuudessa, kertoo poliisi.

Poliisipartio yritti kello yhden aikaan yöllä pysäyttää ylinopeutta Raumontiellä ajanutta henkilöautoa, mutta sen kuljettaja jatkoi ajoaan.

Kun henkilöauto kääntyi sivutielle, poliisi kadotti näköyhteyden siihen. Tieltä ulos ajautunut auto löytyi hieman myöhemmin Hemmontörmän ja Särkinäräntien risteyksestä. Auto oli suistunut kulkusuunnassaan oikealle puolelle tietä. Matkallaan se oli katkaissut valaisinpylvään ja päätynyt noin 60 metrin päähän tiestä kyljelleen metsikköön.

Metsiköstä auton läheltä poliisi löysi maasta makaamasta nuoren miehen, joka kuoli tapahtumapaikalle ensihoitajien elvytysyrityksestä huolimatta.

Autossa oli ollut viisi paikkakuntalaista nuorta miestä. Onnettomuuden kuolonuhri oli yksi matkustajista.

Neljä muuta autossa ollutta tavoitettiin onnettomuuspaikan lähistöltä, ja heidät toimitettiin sairaalaan. Heillä ei poliisin mukaan ole hengenvaarallisia vammoja.

Onnettomuudessa kuolleen lisäksi myös kolme muuta turmassa osallisena olleista on alle 18-vuotiaita.

Poliisi tutkii tapausta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemantuottamuksena. Alkoholin osuutta turmaan selvitetään.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat