Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

17-vuotiaan kuolema edelleen mysteeri – polkupyörä löytyi oudosta paikasta

Tapausta tutkitaan tällä hetkellä kuolemansyyn tutkintana ja palonsyyn tutkintana, mutta rikoksenkaan mahdollisuutta ei ole vielä pystytty sulkemaan pois

Kotimaa
 
Poliisi
Poliisi julkaisi kuvan kuolleen nuorukaisen cruiser-mallisesta Joposta.
Poliisi julkaisi kuvan kuolleen nuorukaisen cruiser-mallisesta Joposta. Kuva: Poliisi

Joensuulaisen nuorukaisen kuolema on poliisin mukaan edelleen mysteeri. 17-vuotias nuorukainen löydettiin kuolleena palaneesta kuorma-autosta Joensuun Vehkalahdessa sunnuntaina aamuyöllä.

Tutkinnanjohtaja Simo Hämäläisen mukaan kuorma-auto oli parkissa maarakennustyömaalla paikallisen marketin lähistöllä. Vieressä on kevyenliikenteenväylä. Hämäläisen mukaan on mahdollista, että jompikumpi kuorma-auton ovista on ollut lukitsematta.

Poliisi pyysi aiemmin havaintoja pojan polkupyörästä. Poika oli ollut pyörällä liikkeellä yhden jälkeen aamuyöllä, kun hän oli matkalla kotiinsa. Poliisin mukaan hän erkaantui kavereistaan Ylisoutajan sillan jälkeen Penttilässä.

Hämäläinen kertoo, että pyörä löytyi maanantaina täysin eri suunnasta kuin silta tai kuorma-auto. Pyörä löytyi yleisöhavainnon perusteella. Koiranulkoiluttaja oli nähnyt pyörän sunnuntaiaamuna Hukanhaudalla Lonikintien ja Ilomantsintien risteyksessä. Pyörä oli ollut hylättynä kevyenliikenteenväylällä.

Poika oli ollut juhlimassa koulunpäättäjäisiä muiden nuorten kanssa. Hämäläisen mukaan poika oli nauttinut illan aikana alkoholijuomia, mutta hän ei ollut vahvasti päihtynyt, kun hän erosi kavereistaan.

Tapausta tutkitaan tällä hetkellä kuolemansyyn tutkintana ja palonsyyn tutkintana, mutta rikoksenkaan mahdollisuutta ei ole vielä pystytty sulkemaan pois.

Palon syttymissyystä ei ole vielä tietoa.

Poliisi pyytää edelleen havaintoja nuorukaisen liikkeistä Penttilän, Vehkalahden ja Hukanhaudan alueilta. Hänellä oli yllään mustanharmaat farkut ja musta huppari, jossa oli edessä iso, keltainen Adidaksen logo. Lisäksi hänellä oli valkeanharmaat Adidas-tennarit, joissa oli myös sinistä väriä.

Poliisi pyytää havaintoja myös polkupyörän liikkeistä. Poliisin mukaan on mahdollista, että pyörällä on liikkunut myös joku muu kuin pyörän omistaja. Polkupyörä oli musta ja ruskea cruiser-mallinen Jopo.

Havainnot voi ilmoittaa numeroon 029 545 6461.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat