Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tiistai on viikon lämpimin päivä

Tiistaina maan etelä- ja keskiosaan virtaa lämmintä ilmaa, ja lämpötila kohoaa 20 asteen vaiheille.

Kotimaa
 
Tiistai on viikon lämpimin päivä
Tiistai on viikon lämpimin päivä
Tiistaina maan etelä- ja keskiosaan virtaa hetkellisesti lämpimämpää ilmaa ja lämpötila kohoaa 20 asteen vaiheille. Pohjoisen yli kulkee päivän aikana vähäisiä sateita.

Tiistaina lämpötilat kipuavat viikon korkeimpiin lukemiin. Pohjoisesta saapuu vähitellen matalapaine, mutta vielä tiistaina se on heikko aiheuttaen lähinnä vähäisiä vesisateita. Viikon kuluessa matalapaineesta kehittyy syysmyrskyn kaltainen myrskymatalapaine.

Tiistaina maan etelä- ja keskiosaan virtaa lämmintä ilmaa, ja lämpötila kohoaa 20 asteen vaiheille, kertoo HS:n meteorologi Anniina Törmä. Taivaalle muodostuu kumpupilviä, mutta sää pysyy poutaisena. Aurinkoisinta on iltapäivällä maan länsiosassa.

Pohjoisessa yhtenäiset sateet väistyvät päivän aikana vähitellen itään. Sää on pohjoisessa tiistaina yleisesti pilvinen ja viileä. Keskiviikko ja torstai ovat tiistaita viileämpiä.

Keskiviikkoyönä matalapaine saapuu Lappiin, ja samalla se syvenee kehittyen myrskyksi. Tuulet ovat keskiviikkona ja torstaina vaarallisen voimakkaita ja sateet hyvin runsaita.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat