Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Poliisi ei epäile rikosta palaneesta kuorma-autosta löytyneen nuorukaisen kuolemassa

Poliisi tutkii myös, ottiko joku pyörän palopaikalta ja ajoi sen luvatta löytöpaikalle.

Kotimaa
 
Poliisi
Poliisi julkaisi kuvan kuolleen nuorukaisen cruiser-mallisesta Joposta.
Poliisi julkaisi kuvan kuolleen nuorukaisen cruiser-mallisesta Joposta. Kuva: Poliisi

Poliisi on saanut tutkimuksissaan selvitettyä, ettei palaneesta kuorma-autosta kuolleena löytyneen 17-vuotiaan joensuulaisnuorukaisen kuolemaan liity rikosta. Nuori mies löydettiin Vehkalahdella palaneesta kuorma-autosta kuolleena sunnuntain vastaisena yönä.

Tapauksen johdosta poliisi on kuulustellut toistakymmentä henkilöä ja tehnyt lukuisia muita tarkastuksia. Nuorukaisen ennen kohtalokasta tulipaloa käyttämältä reitiltä on myös saatu valvontakameratallenteita.

Tutkimuksissa poliisi on selvittänyt myös miehen yöllistä yhteydenpitoa kavereihinsa. Puhelimitse ja sosiaalisen median kautta tapahtuneet yhteydenotot ovat poliisin mukaan sisällöltään normaaleja.

Poliisin tietojen mukaan viimeisen viestin mies on lähettänyt kello 1.48 sunnuntaina. Viimeinen näköhavainto hänestä on tehty Ylisoutajan sillan jälkeen Penttilässä, kun hän erkani kaveristaan.

Nuorten keskuudessa on poliisin mukaan liikkunut tapaukseen liittyen huhuja, että nuorukainen olisi joutunut pahoinpitelyn uhriksi juuri ennen tulipaloa. Väitteisiin liittyen on puhutettu useita ihmisiä, eikä poliisi ole löytänyt niille mitään faktapohjaa.

Poliisi selvittää edelleen, miksi nuorukainen on mennyt kuorma-autoon ja miksi se on syttynyt palamaan. Tutkinnassa on poliisin mukaan selvinnyt, että kuorma-auton päävirtakytkin oli kytketty pois päältä perjantaina.

Miehen pyörä löytyi varhain sunnuntaiaamuna Ilomantsintien ja Lonikintien risteyksestä noin 1,5 kilometrin päässä kuorma-autosta. Poliisi pitää mahdollisena, että joku on ottanut pyörän luvatta käyttöönsä kyseisenä yönä ja hylännyt sen löytöpaikalle.

Mikäli näin on tapahtunut, poliisi pyytää tätä henkilöä ottamaan yhteyttä. Poliisin tarkoituksena on vain selvittää kuorma-auton palamiseen liittyviä yksityiskohtia.

Pyörän liikkeistä tietävistä tai tapaukseen muuten liittyvistä havainnoista tietävien poliisi toivoo yhä ottavan yhteyttä.

Tapahtumien tutkinta jatkuu poliisissa kuolemansyyn tutkintana ja paonsyyn tutkinta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat