Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Illassa tänään: Silja Symphonyn vatsatautiepidemia jatkuu edelleen

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

  Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

  HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

HS Illassa kerrotaan tänään, että Silja Symphonyn vatsatautiepidemia jatkuu yhä. Maanantain ja viime yön aikana aluksella on sairastunut vatsatautiin yhdeksän ihmistä. Heistä kolme kuuluu miehistöön, kuusi on ollut laivalla matkustajina.

Tallink Siljan viestintäjohtajan Marika Nöjdin mukaan osa sairastuneista miehistön jäsenistä alkoi oireilla jo maanantaina päivällä.

Lisäksi HS Illassa kerrotaan muun muassa, että yksitoista kuoli ja kymmeniä haavoittui pommi-iskussa Istanbulissa, ja että psyykenlääkkeiden käyttö on vähentynyt Suomessa.

Voit myös testata, kumman kokoomuksen johtajakisan ennakkosuosikin näkemykset ovat lähempänä omiasi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat