Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Teinipojat kiipesivät tavarajunan katolle Lappeenrannassa – toinen sai sähköiskun ja syttyi palamaan

Yksi pojista joutui sairaalahoitoon mutta toinen selvisi ilmeisesti vammoitta. Poliisi käynnistää esitutkinnan tapauksesta.

Kotimaa
 

Teini-ikäinen poika loukkaantui pahoin ilmeisesti sähköiskun seurauksesta, kun vuosina 2001 ja 2002 syntyneet pojat kiipesivät sähkötavarajunan katolle maanantai-iltapäivänä Lappeenrannassa.

”Yksi poika sai ilmeisesti jonkinasteisia palovammoja alaraajoihinsa ja toinen poika ei ilmeisesti loukkaantunut ollenkaan”, kertoi vanhempi konstaapeli Jouni Lötjönen Kaakkois-Suomen poliisilaitokselta. ”Siinä junan päällä ajolinjat ovat aika lähellä, joten siitä aiheutuu hengenvaara”, Lötjönen sanoi.

Hänellä ei ollut maanantai-iltana antaa tarkempaa tietoa tapahtuneesta. Hän kuitenkin kertoo, että poliisi käynnistää asiasta esitutkinnan. ”Pojat ovat liikkuneet alueella, jossa he eivät olisi saaneet olla.”

Tapaus sattui noin kello 16.40 maanantaina. Tapauksesta kertoi ensimmäisenä Etelä-Saimaa. Vuoromestari Sami Talka Etelä-Karjalan pelastuslaitoksesta sanoi Yle Uutisille, että toinen pojista oli ollut tulessa mutta tajuissaan, kun pelastuslaitos saapui paikalle.

Ylen tietojen mukaan pelastajat myös pyysivät VR:n liikenteenohjauskeskusta katkaisemaan sähköt onnettomuuspaikalta ja junavaunu hätämaadoitettiin ennen pelastustoimia.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat