Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Ilta on nyt julki: Suomessa vieraileva Tusk varoittaa Brexitistä

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Eurooppa-neuvoston puheenjohtaja ei halua paljastaa unionin varautumissuunnitelmia Britannian mahdollista eroa varten, mutta sanoo unionin olevan valmiina.

Tusk on ensimmäisellä vierailullaan Suomessa Eurooppa-neuvoston puheenjohtajana. Tapaamisessa pääministeri Juha Sipilän (kesk) kanssa keskusteltiin ajankohtaisista EU-aiheista kuten Britannian tulevasta kansanäänestyksestä ja Euroopan pakolaiskriisistä.

HS Illassa tänään uutisia myös päivähoidosta, joka ei sittenkään ole kallistumassa sekä Yleä koskevista linjauksista. Ylen tehtävää ja rahoitusta arvioinut työryhmä aikoo jäädyttää Ylen rahoitukseen tehtävät vuosittaiset indeksikorotukset seuraavien kahden tai kolmen vuoden ajaksi.

HS Illassa tänään uutisia myös jaksamisvinkkejä jalkapallon EM-kilpailujen takia valvoville sekä

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat