Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Helsingin Sanomat ja Kaleva aloittavat yhteistyön – Kaleva painaa ja jakaa HS:ää Pohjois-Suomessa

HS:n päivittäisen varhaisjakelun alue laajenee kattamaan Kalevan koko jakelualueen.

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat

Helsingin Sanomat ja oululainen Kaleva ryhtyvät paino- ja jakeluyhteistyöhön Pohjois-Suomen alueella.

Jatkossa Kaleva painaa Helsingin Sanomien Pohjois-Suomen lehdet ja jakaa ne varhaisjakelussa Kalevan jakelualueella. Sopimus kattaa alueet Oulun ja Kajaanin seuduilta Lappiin sekä Pohjois-Pohjanmaan alueella Kalajoelta pohjoiseen. Ensimmäinen Oulussa painettu Helsingin Sanomat ilmestyy 4. lokakuuta.

”Olemme erittäin innoissamme tästä sopimuksesta, joka parantaa palvelutasoamme Pohjois-Suomessa merkittävästi ja turvaa alueen tilaajille painetun lehden saatavuuden pitkälle tulevaisuuteen”, Helsingin Sanomien liiketoimintajohtaja Petteri Putkiranta sanoo tiedotteessa.

Helsingin Sanomien päivittäinen varhaisjakelu laajenee sopimuksen myötä nykyisestä Oulun kaupunkikeskustasta kattamaan Kalevan koko jakelualueen, kuten esimerkiksi Kempeleen ja Raahen taajamat. Myös viikonloppupalvelu tulee monin paikoin mahdolliseksi.

Kaleva katsoo sopimuksen parantavan omia toimintaedellytyksiään.

”Yhteistyö Helsingin Sanomien kanssa on Kalevalle merkittävää ja tukee Oulun seudun työllisyyttä sekä paino- ja jakelutoimintamme jatkuvuutta. Voimme taata Helsingin Sanomien tilaajille kilpailukykyisen ja laadukkaan palvelun”, sanoo Kalevan toimitusjohtaja Jukka Haapalainen.

”Sopimus on esimerkki, että mediatoimialalla voidaan tehdä kaikkia osapuolia hyödyttävää yhteistyötä”, Putkiranta sanoo.

Helsingin Sanomat on osa Sanoma-konsernia.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat