Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Krp: Kansainvälisesti etsintäkuulutettu seksuaalirikollinen jäi kiinni Suomessa

Tšekkiläismies oli krp:n mukaan ilmeisesti oleskellut Suomessa pitkään.

Kotimaa
 

Lounais-Suomen poliisi otti torstaiaamuna kiinni miehen, joka on tuomittu kotimaassaan Tšekissä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Noin 50-vuotiaasta tšekkimiehestä oli annettu eurooppalainen pidätysmääräys.

Keskusrikospoliisi sai tiedon miehen Suomessa olosta etsintäkuulutettujen rikollisten tavoittamiseen keskittyneeltä eurooppalaiselta poliisiverkostolta, Enfastilta.

Lounais-Suomen poliisi löysi miehen yksityisasunnosta. Hän ei tehnyt kiinniotettaessa vastarintaa. Keskusrikospoliisi ei tutkinnallisista syitä kerro, millä paikkakunnalla mies Lounais-Suomessa majaili.

”Nyt selvitetään sitä, milloin mies on tullut maahan. Hän on ilmeisesti oleskellut Suomessa pitkään. Meillä ei kuitenkaan ole tiedossa, että hän olisi syyllistynyt rikoksiin täällä ollessaan”, sanoo Keskusrikospoliisi rikoskomisario Teemu Aittamaa.

Aittamaan mukaan mies on syyllistynyt seksuaalirikokseen kotimaassaan 2000-luvun alkupuolella ja saanut teosta tuomion vuonna 2006. Hän ehti kuitenkin paeta maasta ennen tuomion täytäntöönpanoa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat