Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Juhannuksen viettoon lähdetään sade- ja ukkoskuurojen saattelemana

Lämpötila kohoaa torstaina suuressa osassa maata 20 asteen vaiheille. Idässä ja pohjoisessa on päivällä poutaa, mutta lännestä itään liikkuu torstain aikana sade- ja ukkoskuuroja. Juhannuksena ei näillä näkymin sateilta vältytä, mutta sää on silti lämmin.

Kotimaa
 
Salla Hekkala
Sade- ja ukkoskuurot kulkevat lännestä itään torstaina
Sade- ja ukkoskuurot kulkevat lännestä itään torstaina
Torstaina on tiedossa sadekuuroja, mutta lämpötila pysyy niistä huolimatta 20 asteen vaiheilla. Myös juhannusta vietettänee mukavan lämpimässä säässä. Osassa maata voi kuitenkin esiintyä voimakkaitakin ukkoskuuroja.

Torstaina länteen leviää sadekuuroja, mutta suurimmaksi osaksi päivä on kesäisen poutainen. Idässä ja pohjoisessa aamu on poutainen ja aurinkoinen, mutta päivän aikana sadekuurot liikkuvat hiljalleen maan keskiosan yli itään.

Sää on torstaina lähes koko maassa lämmin. Lämpötila on sadekuuroista huolimatta 20 asteen vaiheilla.

Juhannuksen sääennusteessa on edelleen epävarmuutta, sillä Suomi sijaitsee kylmän ja lämpimän ilmamassan rajavyöhykkeellä. Näillä näkymin sateilta ei kokonaan vältytä, mutta sää on lämmin.

Lounaasta saapuu sadealue joka kulkee juhannuksen aikana lounaasta koilliseen. Osassa maata sade- ja ukkoskuurot voivat olla juhannuksena voimakkaita. Koska kyse on kuurotyyppisistä sateista, väliin mahtuu kuitenkin myös poutahetkiä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat