Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Arto Satosesta eduskunnan varapuhemies: ”Olen kiitollinen”

Kokoomus nosti eduskuntaryhmän entisen puheenjohtajan ministeriksi siirtyneen Paula Risikon paikalle.

Kotimaa
 
Vesa-Matti Väärä
Arto Satonen
Arto Satonen Kuva: Vesa-Matti Väärä

Kansanedustaja Arto Satonen (kok) on valittu eduskunnan toiseksi varapuhemieheksi. Paikka aukesi, kun tehtävää aiemmin hoitanut Paula Risikko (kok) nimitettiin sisäministeriksi.

”Haluan ensinnäkin kiittää koko eduskuntaa siitä luottamuksesta, jonka vaalissa sain. Varapuhemiehen tehtävä on erittäin mielenkiintoinen ja arvokas tehtävä”, Satonen sanoi tuoreeltaan valinnan jälkeen.

Päivänpoliittiset kysymykset eivät Satosen mielestä kuulu varapuhemiehelle. Tämä ei hänestä tarkoita silti sitä, että pitäisi olla täysin poliittisen keskustelun ulkopuolella.

”Kantaa voi ottaa vähän pidemmän aikavälin kysymyksiin ja laajempiin kokonaisuuksiin. Näin aion myös tehdä”, Satonen sanoi.

”Lähden innokkaasti tähän työhön mukaan, ja teen parhaani vaativassa tehtävässä koko eduskunnan hyväksi.”

49-vuotias Satonen on neljännen kauden kansanedustaja Pirkanmaalta. Hän toimi vuodesta 2014 lähtien kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtajana, kunnes tällä viikolla puolueen uusi puheenjohtaja Petteri Orpo nimitti hänen tilalleen kansanedustaja Kalle Jokisen.

”Politiikka on joukkuepeliä, ja yhteisesti päätetään siitä, missä tehtävissä toimitaan. Uskon, että kokoomuksella on nyt hyvä joukkue lähteä tästä eteenpäin. Olen kiitollinen siitä, että sain yksimielisen tuen tähän tehtävään”, Satonen kommentoi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat