Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Poliisi: Miesjoukko hyökkäsi ulkomaalais­taustaisen kaksikon kimppuun Joensuussa ja pakeni

Poliisin mukaan ulkomaalaistaustaisten miesten pahoinpitelyyn osallistui useita henkilöitä, jotka pakenivat paikalta autoilla. Poliisi pyytää havaintoja rikoksesta.

Kotimaa
 
Anu-Elina Ervasti

Kahden ulkomaalaistaustaisen joensuulaismiehen kimppuun käytiin torstaiyönä Joensuun Kauppatorilla, tiedottaa Itä-Suomen poliisi.

Uhrit kertoivat poliisille, että miesjoukko hyökkäsi heidän kimppuunsa aamuyöllä hieman ennen puoli viittä.

Toinen, 24-vuotias mies sai lyönnin kasvoihinsa ja kaatui maahan, minkä jälkeen pahoinpitely jatkui. Mies sai vammoja kasvoihinsa, keskikehoonsa ja oikeaan käteensä. Myös 32-vuotiasta miestä pahoinpideltiin ja hän loukkasi kätensä, poliisi kertoo. Kummankaan vammat eivät ole vakavia.

Tekoon osallistui useita ihmisiä, jotka pakenivat paikalta autoilla. Poliisi tutkii tapausta yhtenä pahoinpitelynä ja yhtenä lievänä pahoinpitelynä.

Torstaina hieman ennen puoltapäivää ketään ei ollut otettu kiinni rikoksen johdosta, eikä poliisilla ollut tiedossa nimettyjä epäiltyjä.

Rikosylikonstaapeli Pekka Sivonen Joensuun poliisilaitokselta kertoo, että silminnäkijöitä ei ole ilmaantunut aamupäivän aikana eikä tekijöistä ole tarkkoja tuntomerkkejä.

Rikoksen motiivi tai se, tunsivatko epäillyt pahoinpitelijät uhrinsa ennestään, ei myöskään ole tiedossa.

”Epäilys on, että he ovat olleet kantasuomalaisia. Mutta asiasta ei ole täyttä varmuutta, kun tuntomerkit ovat niin hatarat”, Sivonen kertoo.

Hän ei muista, että Joensuussa olisi lähiaikoina tapahtunut vastaavanlaisia rikoksia.

Mahdollisia havaintoja pyydetään sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen 0295 415 232 tai arkisin virka-aikaan avoinna olevaan poliisipäivystykseen 0295 415 320.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat