Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uusimmat tiedot juhannusliikenteen ruuhkista – HS Ilta nyt ladattavissa

HS Illan lukupaketti on nyt ladattavissa HS:n sovelluksesta.

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Sami Kero / HS
Pääkaupungiseudun ulosmenoteillä on juhannuksen vilkkain menoliikenne.
Pääkaupungiseudun ulosmenoteillä on juhannuksen vilkkain menoliikenne. Kuva: Sami Kero / HS
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

  Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

  HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Juhannus lähestyy, ja liikenne on alkanut ruuhkautua Suomen pääteillä. Torstain HS Illasta voi tarkistaa muun muassa uusimmat ruuhkatiedot.

HS Ilta kertoo lisäksi tuoreet uutiset koko Euroopan unionin tulevaisuutta määrittelevästä Britannian kansanäänestyksestä. Äänestys EU-jäsenyydestä alkoi aamulla kello 7 paikallista aikaa eli kello 9 Suomen aikaa. Äänestyspaikat menevät kiinni puolelta yöltä Suomen aikaa. HS seuraa äänestystä osoitteessa HS.fi.

HS:n tuoreen gallupin mukaan vihreiden kannatus on noussut uuteen ennätykseen. HS Illassa puolueen puheenjohtaja Ville Niinistö kertoo, mistä hän arvioi nousun johtuvan.

HS Ilta kertoo myös, valelääkeärinä kymmenen vuotta työskennelleen Esa Laihon tuomiosta Helsingin käräjäoikeudessa.

HS:n digitaalinen painos HS Kesä ilmestyy huomenna perjantaina HS:n sovelluksissa ja HS.fi:ssä kello 8. Painettu Helsingin Sanomat ei ilmesty perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat