Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kolme kuollut juhannuksen ajan liikenteessä

Juhannusviikonlopun vakavimmat onnettomuudet ovat sattuneet Hollolassa, Humppilassa ja Hämeenlinnassa.

Kotimaa
 
Meri Liukkonen

Juhannuksen ajan liikenteessä on lauantaiaamuun mennessä kuollut kolme ihmistä. Torstaina kello 13:n aikaan matkailuauto suistui tieltä Hollolassa. Onnettomuudessa kuoli auton kuljettaja, 52-vuotias mies.

Perjantaina aamuyöllä nuori mieskuljettaja kuoli ulosajossa Humppilassa lähellä Loimaan rajaa. Onnettomuus sattui hämärän aikaan noin kello 02.30. Poliisin alustavan tutkimukseen mukaan onnettomuuteen ovat myötävaikuttaneet huomattava ylinopeus ja mahdollisesti humalatila. Henkilöauto vaurioitui pahoin, ja kuljettaja menehtyi välittömästi.

Hämeenlinnassa Turuntiellä 16-vuotias poika kuoli mopon ulosajossa varhain lauantaina. Kyydissä ollut 15-vuotias tyttö sai vakavia vammoja. Poliisin tiedotteen mukaan mopo oli suistunut mutkassa ulos tieltä ja törmännyt valotolppaan.

Vesiliikenneonnettomuuksissa kukaan ei tiettävästi ole kuollut lauantaiaamuun mennessä. Ruokosalmessa Heinävedellä kaksi miestä loukkaantui perjantai-iltana, kun moottorivene törmäsi kallioon. Poliisin tiedotteen mukaan veneen kuljettajan epäillään olleen vahvasti päihtynyt.

Juhannusaaton menoliikenne sujui rauhallisesti koko maassa. Liikennevirastosta kerrottiin perjantaina kello 12.30 aikoihin, että merkittäviltä ruuhkilta ja onnettomuuksilta on vältytty.

Liikenne vilkastui aattoaamuna kello yhdeksän jälkeen, ja paikoitellen muodostui jonoja. Puoliltapäivin teille mahtui kuitenkin jo hyvin.

Valtaväylillä ei perjantaina sattunut isoja onnettomuuksia. Paikallisesti liikennettä hidasti Kurikassa ojaan suistunut rehurekka. Onnettomuus sattui Ala-Vallintiellä kello 11.30 aikoihin. Kukaan ei loukkaantunut.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat