Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Helsinki ei hiljene täysin juhannuksenakaan

HS kiersi katsomassa, miten Helsingissä vietettiin juhannusaaton iltapäivää.

Kotimaa
 
Meri Liukkonen
Jukka Gröndahl / HS
Pasi Rusanen (vas.) perheineen on ostanut hiljattain Kivinokasta mökin, jonne hän nyt kärräsi polttopuita. Mökkimatka taittuu tarvittaessa vaikka pyörällä, Rusanen kertoi.

1/11 Pasi Rusanen (vas.) perheineen on ostanut hiljattain Kivinokasta mökin, jonne hän nyt kärräsi polttopuita. Mökkimatka taittuu tarvittaessa vaikka pyörällä, Rusanen kertoi.

Jukka Gröndahl / HS
Viisivuotiaat kaksoset Jessica ja Charlotte Boucht polskivat Aurinkolahden rannassa.

2/11 Viisivuotiaat kaksoset Jessica ja Charlotte Boucht polskivat Aurinkolahden rannassa.

Jukka Gröndahl / HS
Pieni sade ei haitannut 46:ta Ukrainasta kotoisin olevaa lääkäriä. He perehtyivät matkallaan etenkin terveydenhuoltoon Baltian maissa, mutta ehtivät perjantaina muutamaksi tunniksi myös tutustumaan Helsinkiin. Kävelykierroksella opas kertoi Luonnontieteellisen museon edustalla Mannerheimista ja toisesta maailmansodasta.

3/11 Pieni sade ei haitannut 46:ta Ukrainasta kotoisin olevaa lääkäriä. He perehtyivät matkallaan etenkin terveydenhuoltoon Baltian maissa, mutta ehtivät perjantaina muutamaksi tunniksi myös tutustumaan Helsinkiin. Kävelykierroksella opas kertoi Luonnontieteellisen museon edustalla Mannerheimista ja toisesta maailmansodasta.

Jukka Gröndahl / HS
”Minulla on joka juhannuksena oksia mukana”, kertoi yrittäjä Jasmine Reiter Kauppatorilla samalla kun työnsi koivunoksia paremmin autoon. Myyntikoju oli pistetty perjantailta kiinni ja tavarat pakattu. Illan suunnitelmissa Reiterilla oli illanviettoa perheen ja ystävien kanssa.

4/11 ”Minulla on joka juhannuksena oksia mukana”, kertoi yrittäjä Jasmine Reiter Kauppatorilla samalla kun työnsi koivunoksia paremmin autoon. Myyntikoju oli pistetty perjantailta kiinni ja tavarat pakattu. Illan suunnitelmissa Reiterilla oli illanviettoa perheen ja ystävien kanssa.

Jukka Gröndahl / HS
Petska Ignaev valmistautui ystäviensä kera savustamaan kalaa mökillään Kivinokassa. Illan menuun sisältyi muun muassa lohta ja kuhaa.

5/11 Petska Ignaev valmistautui ystäviensä kera savustamaan kalaa mökillään Kivinokassa. Illan menuun sisältyi muun muassa lohta ja kuhaa.

Jukka Gröndahl / HS
Petter Sund kärräsi lisää puita Kivinokan juhannuskokkoon. Kokkoon oli kertynyt jo korkea pino monenlaista lautatavaraa. ”Veikkaan, että jäljelle jää pari kiloa nauloja, kun kokko on palanut.”

6/11 Petter Sund kärräsi lisää puita Kivinokan juhannuskokkoon. Kokkoon oli kertynyt jo korkea pino monenlaista lautatavaraa. ”Veikkaan, että jäljelle jää pari kiloa nauloja, kun kokko on palanut.”

Jukka Gröndahl / HS
Kivinokan juhannuskokkoon päätyi tänä vuonna myös linnunpönttö.

7/11 Kivinokan juhannuskokkoon päätyi tänä vuonna myös linnunpönttö.

Jukka Gröndahl / HS
Milja Salminen, 5, juhlisti juhannusta vaaleanpunaisella tukalla. Kivinokan rannassa juossut Milja kertoi myös, että oli vahingossa nielaissut irronneen hampaan, mutta saanut kuitenkin hammaskeijulta rahaa. Pojat rakensivat hiekkalinnoja, takana näkyy myös Kalasataman työmaa.

8/11 Milja Salminen, 5, juhlisti juhannusta vaaleanpunaisella tukalla. Kivinokan rannassa juossut Milja kertoi myös, että oli vahingossa nielaissut irronneen hampaan, mutta saanut kuitenkin hammaskeijulta rahaa. Pojat rakensivat hiekkalinnoja, takana näkyy myös Kalasataman työmaa.

Jukka Gröndahl / HS
Hernesaaren rannassa valmisteltiin illan festivaaleja. Sisarukset Jenny (vas.) ja Nelly (oik.) Tirkkonen ja heidän ystävänsä Nea Helminen (kesk.) olivat kuitenkin matkalla aivan toisenlaisiin maisemiin: he odottivat kyytiä, joka veisi heidät telttailemaan Oittaalle.

9/11 Hernesaaren rannassa valmisteltiin illan festivaaleja. Sisarukset Jenny (vas.) ja Nelly (oik.) Tirkkonen ja heidän ystävänsä Nea Helminen (kesk.) olivat kuitenkin matkalla aivan toisenlaisiin maisemiin: he odottivat kyytiä, joka veisi heidät telttailemaan Oittaalle.

Jukka Gröndahl / HS
Veneilijät lähtivät liikkeelle sateesta huolimatta. Taustalla näkyy Suomenlinna.

10/11 Veneilijät lähtivät liikkeelle sateesta huolimatta. Taustalla näkyy Suomenlinna.

Jukka Gröndahl / HS
Kauppatorilla kaupiteltiin Suomen kesään sopivia asusteita. Kauppiaat pitivät kojujaan myös juhannusaattona.

11/11 Kauppatorilla kaupiteltiin Suomen kesään sopivia asusteita. Kauppiaat pitivät kojujaan myös juhannusaattona.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat