Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Juhannusliikenne sujui rauhallisesti – ruuhkat jatkuivat paikoin iltaan asti

Eniten ruuhkaa oli Nelos- ja Vitosteillä, valtatie 9:llä sekä saaristotiellä. Nauvon ja Paraisen välillä lossiin pääsyä joutui odottamaan parikin tuntia.

Kotimaa
 
Meri Liukkonen
Roni Rekomaa / Lehtikuva
Juhannuksen paluuliikennettä Lahdentiellä vuonna 2013.
Juhannuksen paluuliikennettä Lahdentiellä vuonna 2013. Kuva: Roni Rekomaa / Lehtikuva

Juhannuksen paluuliikenteen ruuhkat jatkuivat sunnuntaina iltaan saakka. Jonot alkoivat kuitenkin vähitellen purkautua kello 19 jälkeen.

Liikenneviraston mukaan kello 21 aikaan jonoja oli vielä Vitostiellä Kuortin tuntumassa, Nelostiellä Lahden eteläpuolle ja 9-tiellä Kanavuoren kohdalla. Saaristotiellä Nauvon ja Paraisen välillä jonotettiin vielä losseille.

”Paremmalta alkaa näyttää. Liikenne alkaa pikku hiljaa nopeutua, vaikka matelee vielä paikoin, kertoi liikennepäivystäjä Liisa Järvinen Liikenneviraston tieliikennekeskuksesta noin kello 21.

Liikennevirastosta kerrottiin aiemmin, että ruuhkat olivat pahimmillaan noin kello 19 maissa edellä mainituilla tieosuuksilla. Paraisten ja Nauvon välillä losseihin pääsyä on joutunut odottamaan jopa kaksi tuntia.

Tieliikennekeskuksen mukaan paluuliikenne alkoi sunnuntaina vilkastua noin kello 11.30. Iltapäivällä kahden maissa eniten autoja oli Vitos- ja Nelostiellä etelän suuntaan, mutta liikenne sujui edelleen jouhevasti. Iltapäiväneljän jälkeen eniten jonoa oli Vitostiellä Kuortin ja Vihantasalmen kohdalla. Myös Nelostie oli jo paikoin tukkoinen etenkin Lahden jälkeen etelän suuntaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat