Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Illassa uusimmat reaktiot Britannian EU-eroon

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Kauhuskenaario olisi Britannian ja EU:n riita
Kauhuskenaario olisi Britannian ja EU:n riita
Huonoin kehityskulku Suomen kannalta olisi se, että Britannia ja EU riitaantuisivat ja tilanne lukittuisi, sanoo Nordean pääekonomisti Aki Kangasharju. Riidan todennäköisyys on kuitenkin Kangasharjun mukaan pieni, koska sekä Britannia että EU ovat olleet sovittelevia. Toimittaja Juhana Rossi, kuvaus ja leikkaus Terhi Liimu.

Maanantain HS Ilta kertoo tuoreimmat reaktiot Britannian viime torstaiseen EU-kansanäänestykseen, jossa britit päättivät erota unionista prosentein 51,9–48,1.

HS:n Lontoon-kirjeenvaihtaja Annamari Sipilä kirjoittaa analyysissaan, kuinka torstain äänestystulos paljasti Britannian luokkayhteiskunnan syvyyden ja kansan kahtiajaon.

Helsingin pörssi avasi maanantaina jyrkkään laskuun, mutta pudotus on loiventunut päivän mittaan. Italiassa pankkisektori on suurissa ongelmissa Britannian EU-äänestyksen jälkeen. Maan suurimman pankin Unicreditin osake on syöksynyt perjantaiaamun jälkeen jo lähes 30 prosenttia.

Britannian valtiovarainministeri George Osborne puolestaan yritti rauhoitella markkinoita lausunnolla aamulla. Osbornen mukaan Britannia eroaa EU:sta vasta, kun maalla on selvä suunnitelma jatkosta.

Suomen eduskunnan EU-asioita käsittelevä suuri valiokunta arvioi maanantaina Britannian EU-eron vaikutuksia Suomelle. Pääministeri Juha Sipilä (kesk) esittelee Suomen linjauksia EU:n tiistain päämiesten huippukokoukseen. Suomi kannattaa Britannialle Norjan mallia ja toivoo ripeitä eroneuvotteluja.

HS Illan kolumnissa seksuaalineuvoja Elina Tanskanen pohtii, miten voi kokea ulkomuodostaan häpeää, vaikka saarnaa itsensä hyväksymisestä ja arvostamisesta, oli ihminen sitten minkä tahansa kokoinen ja muotoinen.

Löydät HS Illasta perinteiseen tapaan myös sudokun, Maailman kuvat ja sarjakuvat.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat